Hidrarem
Strada principala, Comuna Epureni, Judetul Vaslui

Foraje puturi de apa profesionale

Foraje puturi apa profesionale

 Executăm foraje în orice tip de sol, de orice duritate și la orice adâncime >60 m, oriunde în raza judetelor Vaslui si Galati. Venim cu toate operațiile și materialele necesare execuției. Clientul primește apă perfect limpede, fără nici un fel de impurități/depuneri, pompată 24/24 h la debit maxim permis de acviferul de adâncime, fișa forajului cu construcția lui și parametrii (nivel, debit, temperatură, conductivitate, etc.) și recomandări de echipare și exploatare. Toate acestea împreuna cu o garanție pe baza contractului de execuție.
     Fiecare foraj este supervizat (prezent la locație) de un sondor cu experiență care ia in timp real toate deciziile necesare execuției complete și corecte a lucrării (forajului). Printre acestea, acesta stabilește litologia (succesiunea stratelor) și observă prezența acviferelor, granulometria lor, ia decizia de stopare a săpării, stabilește diametrul de lărgire/șablonare, decide dacă este necesară efectuarea măsurătorilor geofizice, stabilește poziția filtrelor, lățimea fantelor acestora, poziția centrorilor, tipul/granulația pietrișului mărgăritar filtrant și cantitatea necesară, măsoară nivelul acestuia pentru a se face izolarea/cimentarea la adâncimea care se dorește, stabilește toate operațiile ce urmează a fi efectuate pana la limpezirea completă a apei și face măsurătorile de debit, denivelare, etc., pentru a definitiva fișa forajului și a întocmi recomandările de echipare și exploatare.
     Un foraj de alimentare cu apă este mult mai mult decât o simplă gaură forată, dar pentru mulți oameni nu contează decât partea văzută a lucrurilor (cea de deasupra). Un foraj de apă este o lucrare inginerească. De exemplu, în SUA sunt peste 15 milioane de case care au propriul foraj de apă. Jumătate din populație consumă apă din foraje proprii sau foraje publice.
Pentru ca investitia pe care ati facut-o in forarea unui put sa se dovedeasca rentabila si sa puteti beneficia de apa potabila si curata multi ani la rand. Noi venim in ajutorul dumneavoastra oferindu-va lucrari executate in mod profesionist.
Hidrarem SRL este o firma specializata in oferirea de servicii profesionale pentru denisipari puturi de apa, foraje puturi de apa, foraje pentru pompe de caldura, foraje pentru piloni.
Foraje - HIDRAREM beneficiaza de personal tehnic calificat.Avem o larga experianta in domeniu si prin utilizarea celor mai noi tehnologii. Societatea noastra asigura executia lucrarilor solicitate. Va punem la dispozitie serviciul de denisipari puturi apa. Acesta presupune extragerea precisa a sedimentelor acumulate in cadrul stratului de apa ce urmeaza a fi pompat pentru uzul casnic sau industrial. In mod natural, particulele fine de nisip, pietris si argila sunt acelea care scad dramatic calitatea debitului receptionat. Tocmai pentru ca particulele de dimensiuni mai mari se acumuleaza in jurul coloanei filtrante, constituind un asa zis filtru “natural”.

Daca aveti nevoie de ajutor in foraje, cititi si aici: servicii

Ne puteti urmari si pe retelele noastre de socializare : Facebook si Twitter

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

img_divider